• Bestellen & Betalen
 • Verzendkosten & Verzending
 • Retourneren 
 • Privacy Policy
 • Klachten
 • Vragen en of opmerkingen
Bestellen & betalen
In onze webwinkel heeft u de mogelijkheid om artikelen in de winkelmand te plaatsen en direct uw bestelling door te voeren. Als u alle stappen voor het plaatsen van een bestelling heeft doorlopen, ontvangt u per e-mail een automatische orderbevestiging met betalingsgegevens. Wanneer u na het plaatsen van uw bestelling geen orderbevestiging heeft ontvangen en u er zeker van bent dat deze niet in uw ‘ongewenste mail’ terecht is gekomen, neem dan contact met ons op. Wij zullen er voor zorgen dat uw bestelling, indien gewenst, alsnog doorgevoerd en correct afgehandeld wordt.

Het kan voorkomen dat u per ongeluk een fout heeft gemaakt bij uw bestelling. Indien dit het geval is dient u ons hiervan zo spoedig mogelijk op de hoogte te brengen, zeker wanneer u het totaalbedrag reeds voldaan heeft, zodat wij uw bestelling eventueel kunnen aanpassen of annuleren. 

Als u de bestelprocedure heeft afgerond ontvangt u per e-mail de betalingsgegevens. Vanaf dat moment zal het artikel voor een periode van vijf werkdagen voor u gereserveerd worden. Indien wij binnen de gestelde termijn geen betaling van u hebben ontvangen, komt de bestelling te vervallen. Betalen is mogelijk op de volgende manieren: 

 • Vooruitbetaling; Het volledige bedrag dient binnen vijf werkdagen na de orderbevestiging betaald te zijn, tenzij anders overeengekomen. Alle informatie met betrekking tot overschrijving vindt u terug in de orderbevestiging die u per e-mail ontvangt na het plaatsen van uw bestelling.
 
 • iDeal; Als u toegang heeft tot internetbankieren bij Rabobank, ABN AMRO, SNS Bank of ING/Postbank, kunt u via onze website op een veilige manier elektronisch de betaling van uw bestelling voldoen. Tijdens het orderproces kiest u voor de betaalmethode ‘iDeal’. Er opent zich een scherm waarbij u kunt kiezen voor de bank waarbij u online bankiert. U volgt dan de procedure die u gewend bent met betalingen via internetbankieren. Normaliter wordt de betaling dezelfde werkdag nog verwerkt. Voor het gebruik van iDeal worden u geen transactiekosten doorberekend.  N.B. Betaling via iDeal is enkel mogelijk bij bestellingen vanaf €10,00.
 
 • Afterpay; AfterPay voert voor by PaEl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale factuur van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij by PaEl betalen met een digitale factuur tot een bedrag van € 150,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 250,00.

  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacy beleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.

  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.

Houd er rekening mee dat transacties, zowel binnen Nederland als internationaal, enkele dagen onderweg kunnen zijn voordat het bedrag op onze rekening wordt bijgeschreven. Om deze reden en in verband met de reserveringstermijn van de betreffende artikelen is het van groot belang dat u, na het plaatsen van uw bestelling, het totaalbedrag zo spoedig mogelijk voldoet. Dit voorkomt dat de reserveringstermijn van uiterlijk zeven werkdagen verloopt terwijl uw betaling nog onderweg is.

 
Verzendkosten & Verzending
Nadat wij de betaling van uw bestelling hebben ontvangen, wordt het pakket uiterlijk de volgende werkdag naar u verzonden, mits voorradig en met uitzondering van weekenden en feestdagen. Verzending geschiedt door PostNL. 

Tarieven verzending binnen Nederland:

 • Brievenbuspakketje: €2,95
 • Pakket: €4,95

Tarieven verzending België:
 • Pakket: €8,50

Extra verzendopties:

 • Verzekerde verzending tot €500 - Nederland: + €2,50
 • ​Afhalen is ook mogelijk in overleg wordt er een datum en tijdstip afgesproken. (Adresgegevens: Machineweg 3C 1432EK te Aalsmeer)

In de regel wordt het pakket de eerstvolgende werkdag na de dag van verzending op het door u opgegeven adres afgeleverd. Voor afleveradressen buiten Nederland kunnen bestellingen enkele dagen langer onderweg zijn. 

Verzending van een bestelling geschiedt op uw eigen risico. by PaEl heeft geen invloed op eventuele vertraging, vermissing of foutieve sortering/bezorging van de postzending en kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden.
Indien gewenst kunt u uw bestelling verzekerd laten verzenden zodat deze tot een bedrag van €500,- is verzekerd bij beschadiging of vermissing. Voor verzekerde verzending worden u extra kosten in rekening gebracht. 


N.B. De kosten voor extra verzendopties zoals verzekerde verzending worden bij eventuele retourzending van uw bestelling niet gerestitueerd.

Indien u op het moment van aflevering niet aanwezig bent zal het pakket in de meeste gevallen worden aangeboden bij de buren. De medewerker van PostNL zal ervoor zorgen dat u hiervan een kennisgeving ontvangt waarin staat op welk huisnummer het pakket is afgeleverd. Als het afgeven bij de buren niet lukt of niet gewenst is, wordt het pakket op een later tijdstip voor de tweede keer aangeboden. Wanneer aflevering uiteindelijk niet mogelijk is heeft u de mogelijkheid om uw pakket binnen drie weken af te halen op het Postkantoor. Voor meer informatie over de bezorgtijden van PostNL kunt u terecht op www.postnl.nl.

 
Retourneren
Mocht uw bestelling niet bevallen, dan kunt u uw bestelling binnen 14 dagen retour sturen. De bestelling dient op eigen kosten terug gezonden te worden en de retourkosten kunnen niet bij by PaEl geclaimd worden (deze is voor rekening van de klant). U kunt uw artikelen retourneren aan: 

by PaEl
Afdeling: retouren
Machineweg 3C
1432 EK Aalsmeer

De consument kan hiervoor gebruik maken van het “Modelformulier voor herroeping”, . 

Sluit a.u.b. ook uw (kopie)factuur bij zodat wij uw retour correct kunnen afhandelen. De bestelling kan uitsluitend teruggestuurd worden, wanneer het artikel in goede staat, niet gedragen of gebruikt is en wanneer mogelijk in de originele verpakking. U kunt de producten natuurlijk ook op afspraak retour brengen.

De ondernemer vergoedt alle betalingen van de consument, inclusief eventuele leveringskosten door de ondernemer in rekening gebracht voor het geretourneerde product, onverwijld doch binnen 14 dagen volgend op de dag waarop de consument hem de herroeping meldt. Tenzij de ondernemer aanbiedt het product zelf af te halen, mag hij wachten met terugbetalen tot hij het product heeft ontvangen of tot de consument aantoont dat hij het product heeft teruggezonden, naar gelang welk tijdstip eerder valt. De ondernemer gebruikt voor terugbetaling hetzelfde betaalmiddel dat de consument heeft gebruikt, tenzij de consument instemt met een andere methode. De terugbetaling is kosteloos voor de consument.

NB Artikelen gemaakt in opdracht kunnen niet worden geruild of gerouterneerd.
 

Privacy Policy
by PaEl respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. wij gebruiken uw gegevens om de bestellingen zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. by pael zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling.

by PaEl gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

 • als u een bestelling plaatst, hebben we uw naam, e-mailadres, afleveradres en betaalgegevens nodig om uw bestelling uit te voeren en u van het verloop daarvan op de hoogte te houden.
 • om het winkelen bij by pael zo aangenaam mogelijk te laten zijn, slaan wij met uw toestemming uw persoonlijke gegevens en de gegevens met betrekking tot uw bestelling en het gebruik van onze diensten op. hierdoor kunnen wij de website personaliseren.
 • wij gebruiken uw e-mailadres om u te informeren over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich uitschrijven op onze website.
 • als u bij by pael een bestelling plaatst bewaren wij, indien gewenst, uw gegevens op een secure server. u kunt een gebruikersnaam en wachtwoord opgeven zodat uw naam en adres, telefoonnummer, e-mailadres, aflever- en betaalgegevens, zodat u deze niet bij iedere nieuwe bestelling hoeft in te vullen.
 • gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
als u besluit een recensie te schrijven, kunt u zelf kiezen of u uw naam of andere persoonlijke gegevens toevoegt. we zijn benieuwd naar de meningen van onze bezoekers, maar behouden het recht bijdragen die niet aan onze sitevoorwaarden voldoen niet te publiceren.

by PaeEl verkoopt uw gegevens niet

by PaEl zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw bestelling. onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren.

 

Klachten
Het kan zo zijn dat je een klacht hebt over by PaEl en/of je bestelling. Dit vinden wij uiteraard vervelend en willen dit oplossen voor je. Je kunt je klacht telefonisch, via de email of via het contactformulier doorgeven.

Onze klantenservice zal de klacht bekijken en persoonlijke contact met je opnemen om samen een passende oplossing te vinden.

Je ontvangt dezelfde dag nog bericht van ons met een oplossing of de melding dat de klacht in behandeling is.

Mocht je dit niet op prijs stellen, dan kunt je ook altijd contact op nemen met de afdeling bemiddeling van Stichting Webshop Keurmerk waar by PaEl bij is aangesloten. 

by Pael
Machineweg 3C
1432EK Aalsmeer
T: 0647402592
E: info@bypael.nl

Vragen en of opmerkingen
Indien er vragen of opmerkingen zijn vooraf of na aanleiding van een bestelling,
mail gerust. 

Wij zullen altijd proberen om het een en ander te verduidelijken.


Het kopieren van teksten, foto’s, ontwerpen en artikelen is zonder toestemming verboden!| Meer